xD hoşgeldin olci...xD çok güzeL tanıtmışsın Lan kendini..xD
Konu: Geri: Tanıyana:Olci Salı Mayıs 05, 2009 9:00 pm
ama adın oğulcan ben gıcıklığına oğul diyom :=)) canı at :=))
_________________ Seni sevdim,Sana taptım,Sakın inanma,Şaka yaptım
JaPoN
Mesaj Sayısı : 229 ND Lira : 264 Rep Puanı : 2 Yaş : 22 Nerden : Lüleburqaz Meslek : öqrenci
Konu: Geri: Tanıyana:Olci Paz Mayıs 10, 2009 12:16 pm
sıNavıNdan qeÇenLer=? qeNdi aDımı qöreMedim.. nEse Lan qeÇmeDiK heRaLDe..
MASK
Mesaj Sayısı : 111 ND Lira : 251 Rep Puanı : 3 Yaş : 22 Nerden : LüLeburqaz Meslek : Öqrenci
Konu: Geri: Tanıyana:Olci Cuma Mayıs 15, 2009 4:04 pm
Geçemedin + Sınav Çok Özel Karşdeşlerimizin Hakketiği Bir Şeydir.. Bundan Önce Geçenlerde Öyleydi...[Bakınız:Görkem(Eskiden)Betül Ceyhan,Metül Meyhan Ezgi Uygun,Ali&Alp]+(Berkeye Sınav Yapmadım Ama Çiğ Yumurta Yemediğinden Sınıfta Kaldı xD)
JaPoN
Mesaj Sayısı : 229 ND Lira : 264 Rep Puanı : 2 Yaş : 22 Nerden : Lüleburqaz Meslek : öqrenci
Konu: Geri: Tanıyana:Olci Cuma Mayıs 15, 2009 5:47 pm
hııı öLe mi... o öZeL karDeşLere katıLamaDımm... ok..
»» єχтα¢у ««
Konu: Geri: Tanıyana:Olci Cuma Mayıs 15, 2009 6:21 pm
MASK demiş ki:
Geçemedin + Sınav Çok Özel Karşdeşlerimizin Hakketiği Bir Şeydir.. Bundan Önce Geçenlerde Öyleydi...[Bakınız:Görkem(Eskiden)Betül Ceyhan,Metül Meyhan Ezgi Uygun,Ali&Alp]+(Berkeye Sınav Yapmadım Ama Çiğ Yumurta Yemediğinden Sınıfta Kaldı xD)